"Черната нинджа" сключи споразумение с прокуратурата

Автор: Ивет Калчишкова
Коментари (1)
17:39 / 12.12.2023
5450
Ученикът Иван Борисов, който стреля с пневматичен пистолет по автобус на градския транспорт през миналия ноември, сключи споразумение с прокуратурата по-рано днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Момчето бе неприятно изненадано от присъствието на медиите и през цялото време криеше лицето си от обективите. В зала защитникът му Славчо Харалампиев помоли журналистите клиентът му да не бъде сниман с довода, че "един младеж не трябва да навлиза по тази начин в живота", визирайки публикации в медиите. 

Съдия Атанаска Анастасова уточни, че Борисов е възвърнал сумата от 2814,60 за простреляния от него прозорец на автобус на градския транспорт.

Прокурорът и защитата на момчето изразиха готовност да незабавно сключване на споразумение след края на разпоредителното заседание, което желание бе прието от съда.

След 40 минутна почивка 18-годишният ученик получи "пробация" с продължителност от шест месеца. Два пъти в седмицата той трябва да се среща с пробационен служител. Момчето трябва да заплати и разносите по делото в размер на 700 лева.

След заседанието "черната нинджа" премина бързо през журналистите и не пожела да отговаря на въпроси. Защитникът му също бе лаконичен.

"Поведението му е резултат от труда на цялото общество, на нас като родители и на училището. Това не е изолиран случай - всяка спирка на градския транспорт има поражения".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
12.12.2023 Доведоха в съда ученика, стрелял срещу автобус в Пловдив
11.11.2022 Срам за родителите им! Как е възможно деца да сторят такава низост?
10.11.2022 Тежък инцидент в Пловдив с автобус от масовия градски транспорт
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).