Черна прокоба над килия 82 в пловдивския затвор! Перверзник изнасилван с бутилки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
20:39 / 09.05.2018
132187
Затворници е възможно да са ликвидирали бруталния изнасилвач Осман Осман, който бе открит обесен в пловдивския пандиз. Това е една от версиите, по която работят криминалисти, разследващи смъртта на 43-годишния перверзник. По случая е образувано досъдебно производство, което трябва да изясни дали перверзникът е убит, или сам е сложил край на живота си. Повод за подозренията на разследващите, че е възможно Осман да е станал жертва на съкафезници, е фактът, че педофилите са най-презряната каста зад решетките, пише "България днес". Черна прокоба висне над килията, в която е лежал затворникът Осман, съобщиха за "Блиц" източници на разследването. 

Статистиката за въпросната 82 килия в пловдивския затвор сочи, че убиецът на Ангел от Катуница - Симеон Йосифов, който  прегази 18-годишното момче, при размириците с цар Киро, издъхна преди няколко години от инфаркт там. От 2006 година до днес още затворници са се обесили в същата 82 килия. 

Осман, който излежаваше присъда за педофилия над 8-годишно дете, също се обеси в миялното на затвора, където е работел. Източници на "Блиц" потвърдиха и друга информация - че той е бил жестоко изнасилван от няколко години с бутилки, пребиван от бой, няколко пъти са чупили ребрата му и са го карали в болница. Все още не е ясно дали през последните дни се е случило нещо, което да провокира самоубийството. Разпитани са всичките съкилийници на Осман, води се следствие и се чака аутопсията да покаже какво точно се е случило. 

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).