ЦДГ "Маргаритка" отпразнува 40-годишнина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 18.05.2016
4192
Празнична феерия огря зрителите на юбилейния концерт на децата от ЦДГ "Маргаритка". Дори дъждовните облаци се оттеглиха настрана, за да гледат пъстрия спектакъл , който покори всички зрители. 

Лично кметът на район "Източен" Николай Чунчуков поздрави директора Таня Ненова и целия колектив за труда, който полагат ежедневно за обгрижването, възпитанието и обучението на малчуганите и заяви, че в негово лице винаги ще имат съмишленик и безрезервна подкрепа за всяко добро начинание. 

Аплодисменти получи и първият директор на градината Мария Кръстева, която също емоционално поздрави всички и им пожела здраве, за да продължат работата си в името на децата.

Много танци, песни и оригинални изпълнения предизвикаха заслужени аплаузи сред родители и гости, а камерите не спряха да записват всеки детайл от пъстротата на събитието. 

Специални гости бяха и зам.-кметовете на Милка Добрикова и Николай Киров, както и гл. експерт "Образование" Стефка Симеонова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Въвеждат временна организация на движението по пловдивски булевар...
Автомобил блъсна пешеходец на булевард "Руски" в Пловдив
Безплатен фестивал започва в Пловдив от днес
Ограничават движението в Стария град
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).