Брутално тъпчене на закона в Пловдив: Бензиностанция стана аутобан!

Автор: Васил Динев
Коментари (24)
09:25 / 11.10.2016
21973
Поредното грубо погазване на закона. За това информира читател на Plovdiv24.bg и продължава:

"Селянчани" подминават 3 забранителни знака в рамките на 200 метра. Пак ли номера PA, CM и X са ни виновни? Разбирам, че не е приятно да има затворени улици и булеварди, но всичко се прави за добро и трябва да спазваме ограниченията и да сме търпеливи.

Няма как да се събудим една сутрин и градът ни да е чисто нов, още повече, че години наред не бе пипано нищо... Това, което се вижда на видеото, е чиста саморазправа - всеки си казва "тези знаци са безсмислени, защо да не мина в насрещното?"...

На самия "изход" на бензиностанцията имаше клаксони и изненадани шофьори. Няма да коментирам скоростта, с която "селянчаните" нахлуваха край колонките.

Имаше случаи, в които единият от двама нарушители, които караха един след друг, реши да изпревари този пред него и двамата минаха през 2 отделни колонки.

Гледката можете да си я представите. Знам, че нищо няма да се промени и че съм изгубил 5 минути от живота си, за да направя видеото и да напиша този сигнал, но не мога да седя безучастен към кочината, която самите ние си създаваме... Това се случи в петък, 7 октомври, привечер...".


Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).