Брошури на РЗИ развенчават митовете за ваксините

Автор: Цвети Тончева
Коментари (10)
21:46 / 24.08.2021
16371
РЗИ Пловдив раздава брошури за ефективността и ползите на ваксините, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Брошурите развенчават митовете и представят научната истина за тях. Сред най-разпространяваните митове са тези, че ваксините са опасни, имат странични ефекти, водят до безплодие и чрез тях се вкарва чип, както и че те променят човешкото ДНК.

Истината е, че "ваксините, които се поставят у нас са преминали успешно клиничните изпитания, те са сигурни и ефективни. Те се поставят в цял свят. До момента са поставени над 2.7 милиарда ваксини.  Ваксините нямат никакво отношение към ДНК на човека и са безвредни. Те не влизат в ядрото на клетката, където се съхранява човешкото ДНК. Ваксините по никакъв начин не влияят на репродуктивното здраве нито на мъжа, нито на жената. Смешно е да се твърди, че чрез ваксинация се вкарва чип в тялото на човек.

Ваксините предпазват вас  и близките ви от тежко боледуване, хоспитализация и летален край.  Ваксинирането дава индивидуална защита, но колкото повече хора се ваксинират, толкова по-бързо ще преодолеем пандемията“, се казва още в брошурите на РЗИ.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).