Борисов за кмета на Пловдив: Майната си е майна! Aз му приказвам едно, а той ми вика друго

Автор: Гено Петров
Коментари (4)
19:44 / 07.07.2021
102196
Бойко Борисов проведе в Пловдив среща с ръководството и членове на партията в града под тепетата. На събитието в Драматичния театър присъстваха всички най - важни лица от партията в Пловдив. Бившият премиер на България бе посрещнат от доста свои симпатизанти с викове: "Бойко, Бойко" и "Победа, победа". Чуваха се и възгласи: "Кюлчета. кюлчета", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората в Пловдив. Нямаме опоненти. "Има такъв народ“ въобще отказват всякакви дебати. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не бива да става, какво може да става… Той да направи трети стадион. Да направи втора зала. Да направи каквото иска, но да каже – ние ще направим това и това", започна той речта си на Голямата сцена в Драматичния театър.

"Другите нямат програми. На Христо Иванов целта му е да бъде главен прокурор. Но за съжаление нашата сестринска партия стана патерица на Румен Радев. С ДПС си шушукат. Ясна е работата. Единствени ние в света не затворихме църквите, манастирите и джамиите. Това ли е лошото, което сме направили?"

"Те програма нямат. Занимават се само с кюлчета. Това им е предизборната програма."

"Защо не направиха другите, които ни атакуват, спортна зала в Пловдив. Обещавам на привържениците на Ботев и Локо, че съоръженията им ще станат готово и ще си играят мачовете от България и Европа. Аз започнато и изоставено строителство нямам."

"Срещу нас е само Бойко Рашков и зад него се скрил Радев. Не е проблем да събереш мнозинство в парламента. Проблем е да задържиш да няма напрежение на улицата. Ако Божков не беше признал, че плаща и режисира протеста, щях да подам оставка веднага. Но не можеше да се поддам на натиска на олигарсите“, обясни oще председателят на ГЕРБ.

"Целият срам в парламента се оказа, че е бил, за да не се направи правителство. Защо харчим тези толкова милиони за нови избори? За да може Румен Радев лично със служебното си правителство да ни брули всеки ден. Бойко Рашков с какво започна - че ГЕРБ сме подслушвали, но месец и половина по-късно няма никакви доказателства."

Накрая Борисов се обърна и към кмета на Пловдив - Здравко Димитров (може да гледате от 45:15 минута на видеото)

"Държа те лично отговорен и за двата стадиона. И на Ботев, и на Локо. 50 милиарда има за България от Плана за възстановяване. От бюджета може да се отделят пари за такава инфраструктура".

В този момент Димитров го пита дали тези пари ще са от националния бюджет.

"Да, Зико, ще бъдат не от пловдивския бюджет, а от националния. Майната си е майна. Аз му приказвам едно, а той вика "Нали от твоите пари". Парите ще са от всички данъкоплатци. Всички се радваме, когато има условия за хубав футбол у нас".

Представяме ви и видео от цялата среща на Борисов в Пловдив.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).