Борисов: Две години в Пловдив - нищо! Обещал съм на града финал за Суперкупата на Европа и ще я имат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
19:43 / 17.03.2023
13396
Членове и симпатизанти на ГЕРБ препълниха зала "Сила" в Пловдив. Лидерът на партията Бойко Борисов говори пред над 3000 души в близо 90-минутно мероприятие:

"Простил съм на враговете си, горе има кой да гледа. Управление без участието на ГЕРБ не може да има. Празен чек няма да подпишем. Винаги сме били дисциплинирана евратлантическа партия. Ние бяхме тези, които направихме диверсифакиция на енергийните доставки иние бяхме тези, които обединихме Западните Балкани"

"Сравнете мероприятието днес на ПП с много вождове и малко индианци и нашето и това нашето сега. Само за две години партията на Промяната не може сама да се пребори с ГЕРБ, ДБ не може да се пребори с ГЕРБ. Асен Василев е като Кашпировски - лъже българите. Не зная Кашпировски ли е, кой е, но той го надмина. Успяха да успят 2 години българите. И сега като се събуждат и гледам, че парите им ги няма, гледа какво става с веригите… "

"За Пловдив сме направили много - ВиК-инсталаци, до пречиствателни станции,  зали, стадиони. Остана ми само едно Околовръстно. Сега щеше да е готово - да имате цял Околовръстен пръстен. Щяхте да му се радвате като на пътя Пловдив- Асеноград. Две години в Пловдив - нищо! На Пловдив съм обещал финал за Суперкупата на Европа и ще я имат."

"Този лош сън рано или късно ще свърши. Но това, което има да теглим като държава и като народ, тепърва ни предстои. Кашпировски дори надминаха - за две години успяха да успят българите. Хората гледат какво става с веригите - производителите дават хляба по 0.70 лв., а в магазина е по 1.50. Пазарната икономика иска да има търговия, но не допуска спекула! Това, че се договориха и вдигнаха цените на горивото - това повлече всичко към хиперинфлацията - всичко в пазарната верига зависи от него, и всичко се увеличи. Тези хора допуснаха това", коментира още Борисов

В началото Борисов влезе в залата под звуците на песента "Eye of the Tiger" oт филма "Роки".

Заради събитието районът около залата бе отцепен - от 15:00 до 20:00 часа се спря движението на МПС-та по ул. "Тракия“ в участъка от бул. "Васил Априлов“ до ул. "Кавала“. 

Бойко Борисов е водач за пореден път на листата на ГЕРБ-СДС в МИР 16 Пловдив- град. 

В залата присъстваха още вторият в листата Радомир Чолаков, третата - Десислава Трифонова, четвъртият - Стефан ШилевИван Тотев, Дани Каназирева, Томислав Дончев, Делян Добрев, всички районни кметове на Пловдив и др.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров, който подаде оставка като член на ГЕРБ, не присъстваше на събитието.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)

Още по темата (817):
28.04.2024 Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).