ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бойко Борисов не вдига телефон на кмета, той му пише писмо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 28.06.2010Коментари (15)3646
След многократните безуспешни опити да се свърже с Бойко Борисов по телефона, кметът му изпрати официално писмо с обратна разписка, което подписа пред журналисти /Вижте в галерията/, предаде репортер на Plovdiv24.bg

За пореден път Славчо Атанасов настоява правителството да си изпълни ангажиментите към Пловдив по договора за 100-те хиляди тона балиран софийски боклук, който вече е депониран и до последната шушка на сметището в Цалапица, но срещу това още не е постъпил и лев от предвидените с решение на Министерския съвет 15 милиона лева за тази година. Пари за целта не били заложени и в актуализацията на републиканския бюджет, което изправяло общината пред невъзможността да изпълни инфраструктурната си програма.

Три писма преди това по същата тема изпрати Атанасов до финансовия министър Симеон Дянков, като в последното дори беше предложена схема за разсрочено плащане, с която на среща в края на май вицепремиерът беше обещал - макар и с половин уста, да се съобрази.

Кметът се канеше да осветли пловдивския проблем и пред посланиците на страните от Европейския съюз, с които утре ще се среща управителният съвет на Националното сдружение на общините. Поради голямата си заетост обаче нямало да може да присъства и това щяла да стори председателката на сдружението Дора Янкова. 



(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 28.06.2010 г.
0
 
 
Вече даже не са интересни.
0
 
 
Атанасов обади се на Гоце той със сигурност ще ти вдигне нали двамата се мъчите да си вдигате реитингите вместо да свършите за 10 стотинки работа.
0
 
 
Главчо, когато заби нож в гърба на ГЕРБ и вкара БСП в власта защо не търсеше боико по телефона?На предатели и продажници като теб така им се пада! Ти си срам за Пловдив. Подмени вота на пловдивчани, а сега ревеш! Незнам как ще изтърпим теб и шаиката околотеб, която между другото предаде и ВМРО! Мястото ти е на бунището!
+1
 
 
Който подменя вота на пловдивчани и вкарва във властта БСП, получава тоталното презрение на хората. Еми, Славчо, когато ти и доносниците от ВМРО крадохте беше добре и най-нормално е Бойко да не ти вдига.
-1
 
 
Късно е Славчо за китка,а га еди кифтетата с БСП-то ни рива.Лошото е ,че заради теб и предателствата ти сега целия Пловдив страда.,,,
0
 
 
Не мога да разбера каква е тази драма и кому е нужна тази показност по въпроса с плащането на депонирания вече софийски боклук? Много точно и ясно е казано : "...правителството да си изпълни ангажиментите към Пловдив по договора за..." Основната и единствено важна дума в цялата история е "ДОГОВОРА" и както всеки средно образован човек знае, при неизпълнение на задълженията на която и да е от страните по договора другата страна има право да предприеме мерки пред определени държавни институции, които от своя страна са задължени да разгледат и обсъдят предоставените факти и след определен срок излизат с решение в полза на едната или другата страна. То вярно не сме кой знае колко правова държава, но когато се демонстрира незачитане на договорни отношения между правителството и кметството на Пловдив, какво остава за бизнеса, търговците и обикновенните потребители? Това, че до момента г-н Атанасов не е предприел мерки като страна по договора, ме навежда на някой не много радостни мисли, а именно или софианци не са склонни да пащат втори път за нещо, което вече са заплатили (т.е. някой е прибрал тихичко парата, но не е Община Пловдив) или така наречения "договор" е устна уговорка в израз на добра воля целяща да се подмаже на управляващите от страна на г-н Атанасов. След няколко години софианците ще си имат завод за преработка на отпадъци и такива "хитри" общини като пловдивската ще дават луди пари за да се отърват от боклуците в препълнените си сметища.
+2
 
 
ами нека да се види колко пари струва и бойко и че не всичко зависи от славчо
+1
 
 
Друг път, Славчо, да не лаеш по ръката, която дава! Още ли държиш на работа твоите калпави юристи? Що не ги разкараш?
+3
 
 
Да му се обади от скрит номер и ако не успее да говори да му публикува номера.
+4
 
 
за пореден път си дадохме з...ка на софиянци и за пореден път ни цакат,докога ще се търпи това?!едвали тази година обещаната сума ще влезне в хазната, ясно е и че голяма част от инфраструктурния план за тази година ще бъде замразен за догодина!много добра сума обещани пари...но пловдив като цяло нищо няма да разбере!при сегашните обстоятелства ще се получи игра на котка и мишка с две думи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: