Бойко Борисов дойде в Пловдив, вижте причините

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
12:16 / 28.05.2018
49402
Министър-председателят на България Бойко Борисов посети Хирургичния блок на УМБАЛ "Свети Георги" на бул. "Пещерско шосе" №66, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - официалното откриване на изцяло обновената Клиника по анестезиология и интензивно лечение, пребазираната  Клиника по нервни болести и обновените асансьорни уредби. След това премиерът ще инспектира ремонта ан Асеновградско шосе, както и преасфалтирането на магистрала Тракия между Пловдив и Стара Загора. 

"Помните асансьорите какви бяха - постоянно закъсваха. 4,7 млрд. лева тази година са дадени за здравеопазване. Корупцията, ако я има, я правят докторите, които управляват. Почти всяка седмица има операции на службите. Половин милиард повече сме заделили тази година за Здравната каса. Разпоредил съм доктори, санитари и сестри да си получат заплатите. Как може при такова огромно финансиране да говорим, че няма пари за здравеопазване? Това е грехота! Поне 16-20 млрд. лева повече в нашето управление са вкарани в здравеопазване. При повече хора, в пъти повече пари даваме сега и най-добрата техника, която има по света, ние я купуваме. Докторите ни добри, парите ни добри, апаратурата - най-добра и накрая пациентът да каже, че не е доволен. Не е честно. Затова полагаме тези усилия", заяви Борисов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).