Благотворителен базар в помощ на малкия Павел в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 01.10.2015
1707
На 3 и 4 октомври между 10 и 19 ч. ще се проведе благотворителен базар в помощ на малкия Павел от Варна - в пространството между Централна поща и сладоледена къща "Афредо".

Павел е на шест години. Още в крехка възраст той се изправя в битка със силен, но победим враг - тумора. Преди дни семейството на Павел научава за страшното образувание по протежението на гръбначния стълб на Павел и затяга всички сили и възможности за събирането на средствата за излекуването му.

Добри хора от цяла България се включват в събирането на необходимите средства и ето, че само десет дни след старта на кампанията в помощ на Павел, една немалка част от необходимата сума е налице. Семейство Гуцало заминава за Израел и Павел вече се подготвя за всички необходими интервенции и операции.

Възстановителният режим, който Павел трябва да премине, също е свързан с огромни разходи и семейство Гуцало за пореден път отправят апел за помощ към нас - Хората!

Град Пловдив, в лицето на родители, изпълнени със сили и вяра в оздравяването на Павел, реши да се включи в кампанията и да подпомогне събирането на непосилните за семейството на детето суми.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Председателят на 17 РИК Пловдив-област: Не може да се гласува с м...
Бум на туристи в Пловдив, ново приложение рекламира културния жив...
Дядо Антоний: Митрополит Николай не е депозирал писмото си за отк...
"МАВА Индустриал" АД откри нов офис в Пловдив
Николай Аргиров от БСП посочи първия проблем на Пловдив, който се...
Пепа Деведжиева, "Синя България": Държавната администрация се раз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).