ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Билетите за гробищата - с ред и място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 03.12.2011Коментари (14)6586
©
На билетчето, което ти късат, когато влезеш с кола в Централните гробища, има отбелязани ред и място." С тези думи зрителка зрителка на ПОТВ, несъгласна с подобен черен хумор, донесе ценната хартийка.  Таксата за влизане на автомобил в гробищата е едно левче, за което се издава билет, отпечатан от Министерство на финансите. Куриозът, който е подразнил нашата зрителка е, че на него има отбелязани ред и място. Обясниха ни обаче, билетите се печатали еднакви за икономия. Когато отиваш на концерт или на театър наистина няма особено значение, дали си в зала с точно фиксирани места. Ако си на Античния театър, където в билета не се отбелязва място, а при определени прояви - само ред, няма да се впечатлиш, че са ти дали универсален билет. Чиновниците във министерството обаче явно не са се досетили, че има места, където тези билети не са особено подходящи. Като гробищата. Не всеки обаче се впечатлява от това. Хубавото е че пловдивчаните, които срещнахме приемат с усмивка дори и черния хумор.

Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ама, верно си е, че това българите сме мрънкачи от световна класа и родени параноици. Ето тази лелка е решила, че с този билет и се подиграват. "Черен хумор", "подразнила" се, на всичко отгоре взела билетчето и тръгнала да се жалва в медиите... Не знам, може пък и да има право, но за мен това е свръхдребнавост на фона на далеч по-важни неща (дори и такива, свързани с пловдивските гробища).
+1
 
 
Глуповата новина, на нас българите все нещо ни е криво. Следващия път специално за нея да направят желаното билетче ама да струва 1.50 че да може да се оплаче, че е скъпо...
Aнонимен
на 03.12.2011 г.
+5
 
 
Вероятно билетът означава ,че за смъртта няма ред и настъпва на кой когато му е писано , а за мястото ,че всеки простосмъртен трябва да си знае мястото ,дори на онзи свят.
+6
 
 
Колко везсмислена енергия е хвърлила тази жена,вероятно е имала време за губене...На билета пише "билет за вход",но никъде не е уточнено дали е за концерт,музей,изложба,Лунапарк или градска баня а най-малко пък за гробищата и следователно може да се използва навсякъде където входа е 1лв.Нито някой и е написал номер за ред или място,та какъв е проблема?!
Aнонимен
на 03.12.2011 г.
+5
 
 
Много ми е интересно как входа за централни гробища е с билетчета като на мен в четвъртък ми дадоха касова бележка.....
+2
 
 
леле искам първи ред 5-то място билет да ми дадат ха сега де.Голям праз,че й дават билетче с ред и място.Тя да се радва,че изобщо получава нещо насреща срещу левчето.
Aнонимен
на 03.12.2011 г.
+3
 
 
Не виждам никакъв проблем в това!Важното е парите да се плащат да си взимаш билетчето и да знаеш че с този лев може би някой ще направи нещо в Пловдив а няма да си ги прибере за него.Тази ваша зрителка да не иска срещу един лев да и издават билет като за Шампионска лига с всякъкви защити?
+4
 
 
Куриоз, да ти "запазят" ред и място на гробището.Не виждам голям проблем, на такива работи по-добре да се гледа с черен хумор, има далеч по-сериозни неща за които трябва да се тревожим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
Великден 2024 г.
Втора лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: