Билбордове на ВМРО-НИЕ ядосаха гърците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
10:19 / 01.08.2010
5211
Санстефанска България върху билборд разгневи десетки гърци. Комшиите от южната ни съседка се ядосали на поставения край КПП Кулата билборд от ВМРО НИЕ.

"На него е изобразена Сан-Стефанска България, в която са били и Солун и Битоля. "Обадиха се да ми кажат, че гърци, които идват насам, за да зареждат бензин, са вдигали сигнали, отправяли са и заплахи, че ще се оплачат на тяхната посланичка у нас", заяви председателят на националния щаб на партията Борис Ячев.

Припомняме, че по случай Трети март от ВМРО-НИЕ проведоха подобна акция с билбордове, изобразяващи Санстефанска България, което вбеси гръцки консул в Пловдив.

Вероятно и сега ще има реакция, скандалът ще се експонира и в други медии и в крайна сметка все повече българи ще запомнят името на родолюбивата организация ВМРО-НИЕ. Което не е малко, като се има предвид, че идват избори.

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).