Безплатни демо уроци по програмиране за деца в международната школа Logiscool в Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 23.09.2021
2851
Международната школа по програмиране Logiscool Пловдив организира безплатни демо уроци по програмиране за деца и юноши. До 3 октомври учениците могат да се регистрират за някои от свободните часове в сайта на школата. Местата са ограничени, за да могат инструкторите от Logiscool да обърнат специално внимание на всеки един записал се.

Първата Logiscool школа отваря врати в Будапеща, Унгария, през януари 2014г. Днес вече има изградена мрежа от повече от 110+ локации в 22 държави. Курсовете и лагер-школите на Logiscool са повлияли върху живота на повече от 100 000 ученици, които са се научили да програмират, забавлявайки се.

Целта на демо уроците по програмиране е преди началото на учебния срок и започване на редовните Logiscool курсове, децата да изпробват предварително какво е да си програмист и гейм-дизайнер. А родителите да се запознаят с Logiscool – начина на преподаване и уникалната образователна платформа на школата.

Всяка една сесия е с продължителност около един час. Така учениците се запознават с основния стил на преподаване.

Logiscool използва собствена образователна платформа по пограмиране за деца, която е съобразена с нуждите и нивото на различните възрастови групи и се актуализира постоянно. Там учебният материал се предоставя под формата на игра, след което се разгръща с предложения за разработване на приложения за напреднали и много други. Поставени пред подобна интересна задача, те с лекота развиват не само умения в компютърното програмиране и кодиране, но и логическо мислене.

Възпитаниците на Logiscool учат алгоритмично мислене, което е много ценно, дори ако не станат програмисти. Индивидуалните и групови дейности значително подобряват креативността, решаването на проблеми и комуникационните умения на децата.

Регистрация и записване за безплатните демо уроци може да направите в сайта на Logiscool – https://www.logiscool.com/bg/apply/plovdiv.center/open-days или на телефон: 0882 298 178

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).