Белани 84 ЕООД отбелязва 15 години от своето създаване

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 01.04.2024
3066
На 1-ви април фирма Белани 84 ЕООД отбелязва своя 15-и рожден ден с голямо тържество. Фирмата, която е лидер на пазара за климатична техника в град Пловдив, събира екипа си във весело настроение, готов да празнува и да споделя радостта си с партньори и клиенти.

Създадена през 2009 година от инж. Вельо Велев и Анета Велева, Белани 84 ЕООД преодолява всички трудности и продължава да развива своята усилена работа. С годините броят на доволните клиенти на фирмата нарасна значително, като това потвърждава успешната им стратегия за качество и професионализъм.

Клиентите са основната опора на Белани 84 ЕООД и ги вдъхновяват да продължават да предлагат най-добрите продукти и услуги на пазара. Следователно, екипът на фирмата не спира да се стреми към перфекционизъм и постоянно се усъвършенства, за да задоволи нуждите и очакванията на своите клиенти.

Празникът беше изпълнен с много изненади и радостни моменти, а поздравленията от партньори и доволни клиенти само потвърдиха значимостта на Белани 84 ЕООД на пазара за климатична техника в региона.

С празничното си настроение и ангажимента си към високото качество и професионализъм, Белани 84 ЕООД се надява да продължи да бъде водещ играч на пазара и в бъдеще, продължавайки да доставя неповторимо качество без аналог.

През целия април Ви очакват много изненади и атрактивни предложения, за повече информация можете да посетите сайта belani.bg. Използвайте 15% отстъпка с промо код: PLOVDIV24

Екипът на компанията най-сърдечно поздравява Ани и Велко, като им пожелава безкрайно много успехи и творчески ентусиазъм, въпреки трудното време, в което се намираме!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
BBC: Ето какво се случва с панелките от Прага до Пловдив, издигна...
Единият от близнаците разказал на полицията за убийството
Рангел Бизюрев обясни какво се е случило през фаталната нощ
Ваня Тонева, ГЕРБ: Стремежът ми е достигане на високи стандарти н...
Прецедент: Сесията започна без химн
Живите мъртви: Всеки може да е в главната роля


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).