Бабата на бебето: Лилия бе с лоша репутация, ходеше по мъже

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
17:43 / 18.12.2015
16112
От както Лилия дойде да живее в нашата къща, бял ден не видяхме. В началото, когато синът ми Влади я доведе, всички бяхме против нея. Тя има две големи деца и лоша репутация, ходи по мъже. Но когато забременя, се примирих. Осигурихме й всички удобства. 

Тя ни съсипа. Постоянно правеше скандали, мислеше, че аз и по-големият ми син настройваме Влади срещу нея, което не е вярно. Това разказа разплакана бабата на изоставената вчера в Пловдив 11-месечна Владислава.

Лалка Станева не може да се успокои, тя настоява бебето да бъде дадено на нея и на баща си Влади, който й е син, за да го отгледат. 

"Със зъби и нокти ще се боря, но ще си взема красивото внуче. Не искам да ходи по приемни семейства", ридае още жената. 

Тя сподели, че майката на бебето - Лилия, постоянно излизала и се прибирала по нощите в дома им в пловдивското село Житница. Оставяла детето на бабата и на бащата и никой не знаел къде е скитала, идвала си след полунощ. Често се губела за по два-три дни, после се връщала.

Скандалите били постоянни, без причина. Казала, че луксозната съща в Житница е циганска, защото на втория етаж, където живеели с бебето и бащата, нямало пералня. 

Въпреки, че на първия етаж имало пералня и Лилия я ползвала, продължила да прави скандали за това. Когато родила Владислава, не могла да запише бебето на името на бащата, защото още не била разведена с втория си съпруг. Това нанесло голям удар на Лалка и сина й Влади, но го преглътнали в името на щастието на младото семейство.

Наскоро Лилия пак се разцупила, Лалка отишла да я попита какво има. Тогава младата жена се обадила на полицията и казала, че свекърва й я заплашва да я убие. 

Друг път пък Лалка не пуснала в дома си снахата, защото не се прибирала с дни и всички били възмутени. Лилия се обадила на ченгетата и казала, че свекърва й е отвлякла детето. 

Самите полицаи знаели що за стока е майката и питали Влади какво прави с нея. Преди време младите се изнесли на квартира в Пловдив, но живеели в нищета и мизерия, за това Лалка ги прибрала обратно. 

Вчера станал скандал, Лилия била накупила скъпи лакомства на синовете си от първите си два брака, които живеят с баба и в Долна махала. Влади я попитал откъде има пари за такива скъпотии. 

Лилия изригнала и заявила, че това не е негова работа. Малко след това тя налетяла да бие по-големия брат Иван, защото според нея бил настройвал Влади да се раздели с нея. Мъжът се хвана за главата, каза, че никога не се е месил в семейството на брат си.

Вчера след скандала и боя над Иван, Лилия казала, че отива до магазина, след което взела количката с детето, качила се на рейса за Пловдив и го изоставила в кооперацията, където то бе открито. 

Лалка сподели още, че веднъж малката е била давана на приемно семейство в Асеновград. След два медеца бебето било върнато на майка си обратно. Тогава тя била скарана с бащата Влади, но се сдобрили и събрали. Днес бабата Лалка е категорична, че повече няма да простят на блудната Лилия и сами ще отгледат русото ангелче, както в Пловдив нарекоха изоставеното дете.



Източник: Блиц

Виж коментарите (34)

Още по темата (14):
21.12.2015 Бивш мъж на Лилия: Не работи, мързи я, лъже и краде
19.12.2015 Нов удар за Лилия: Използвала детето, за да си прави селфита, шамаросала приемната майка!
19.12.2015 Десетки пловдивчани искат изоставеното бебе
19.12.2015 Майката, която изостави бебето си, проговори: Бях отчаяна!
18.12.2015 Бащата на изоставеното бебе иска да го вземе
18.12.2015 Ексклузивно: Освободиха от ареста майката, която заряза бебето си в
Пловдив!
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).