Б.Т.Р. забиват в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 20.06.2018
3554
Сцената на Летен театър Пловдив днес е домакин на концерта "Невидими стени“ 2018. Б.Т.Р. ще изнесат концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил. Концертът с около 26 песни е с безкомпромисен звук и визия. Атанас Пенев -  вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков – барабани ще забият повечето песни от последната си тава "Невидими стени“ и най-популярните песни от 25-годишната си история.

Новият албум на  Б.Т.Р. "Невидими стени“, който е с определено  завръщане към твърдия звук е на музикалния пазар и само за три месеца, първият тираж на албума е разпродаден. Албумът включва  10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента. създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на    Б.Т.Р.  Песните в албума са : "Моята сила“, "Невидими стени“ , "Легенда“ ,“Без сълзи“, "Ела“, "Подземните реки“, "Никога преди“ , "Равносметка“ текст: Александър Петров, "Тези дни“ , “Ела "/ акустична версия/. Аранжиментите са на Б.Т.Р.

Б.Т.Р. наложи собствен стил на рок сцената в България,  а публиката на концертите им винаги събира различни поколения – както  феновете от 25-годишната им история, така и тийнейджъри и млади хора. Билети: Билетен център пред община Пловдив, както и в деня на концерта на касата на Летен театър Пловдив. Цени – 15, 20, 25, 30 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).