ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
БСП: Искаме смяна на Каймаканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:12 / 17.06.2013Коментари (9)5299
© Plovdiv24.bg
Днес се състоя среща на областното ръководство на БСП, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Бе приета декларация, която критикува избора на Венцислав Каймаканов за областен управител. "Социалистите" не са обсъждали излъчването на име за областен от своите редици, но са се обединили около тезата, че трябва да настояват пред премиера, новият губернатор да е от БСП.

Най-вероятно ръководството на социалистите, в лицето на Георги Гергов, ще се срещне тези дни с Орешарски, за да обсъди избора на нов губернатор.

Ето и официалната позиция, която изпратиха от областния съвет на партията:

Незабавно преразглеждане на решението на Министерски съвет за назначаването на Венцислав Каймаканов за областен управител в Пловдив област, поискаха в Декларация до Изпълнителното бюро и до НС на БСП от ръководството на Областния съвет на БСП Пловдив, председателите на общински и районни съвети на БСП и народните представители от Пловдивска област.

Преди седмица пред националното ръководство ние изразихме своите притесненията, че назначаването на г-н Каймаканов ще провокира недоволството не само на нашите членове и симпатизанти, но и на пловдивската общественост, каза Георги Гергов, Председател на ОблС и ГС на БСП в Пловдивска област. Заявихме, че няма да се съгласим с това назначение, защото то ще доведе до крах на доверието в БСП и обезличаване на структурите ни, категоричен е лидерът на социалистите.

На заседанието бе изразено притеснението, че липсва, от страна на националното ръководство аргументиран отговор защо в Пловдив БСП, Коалиция за България и всички, които ни подкрепиха на тези избори бяха предадени. Ясно е, че няма чуваемост на исканията ни в Националното ръководство и че то не се съобразява с мнението ни и ние няма как да го обясним на нашите членове и симпатизанти, пише още в декларацията.

При вземането на решения в БСП винаги е имало демократичност и откритост. Нарушена е процедурата за публично издигане и обсъждане на кандидатури и затова ръководството на БСП в Пловдивска област взе решение, че при назначаването на Венцислав Каймаканов БСП в Пловдивска област няма да предлага свои представители за Областна управа.

С оглед на все по-нарастващото напрежение настояваме за спешно свикване на Националния съвет на БСП, с искането да се обсъди създалата се ситуация. Настояваме аргументите ни да бъдат отчетени, защото ние, социалистите по места най-добре познаваме обстановката и можем да предложим верните решения се казва в заключение в приетата декларация.



Още по темата: общо новини по темата: 87
14.08.2014 »
14.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
13.08.2014 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А е този каймаканов за какви бизнес отношения говори,че ще промени и че ще създава работни места. Този да не се мисли за шеф на КНСБ, или за човека, който ще направи реформи в закона за задълженията на частните фирми,да са толерантни и изрядни към работниците си.
+1
 
 
А е този каймаканов за какви бизнеси говори ,че ще поднови и какви работни места ще отвори. Този да не се мисли за шеф на КНСБ и за главен прокурор на висш съдебен съвет или пък за човека който ще направи реформи в закона за задължението частните фирми.
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 18.06.2013 г.
+1
 
 
Столетнице изчезни.
+4
 
 
Червените боклуци явно се опитват да яхнат недоволството на хората от това назначение. Не се гласете много, скоро пак ще има избори и ще сте история.
+2
 
 
Областният управител-независим,,от гражданската квота!Ще има и такава скоро!
+7
 
 
..бсп искали ?... хахаха искали да го стискат :)
+10
 
 
И откъде накъде областният ще е е от БСП, след като БСП са втора политическа сила в Пловдив?
+12
 
 
7.30 - Пред Областната управа нека посрещнем подобаващо ДПС помака от Цалапица - мажоретката на Гошо Гергов, който се смята за твърде уникален супер експерт, за да ни дава обяснение как с 3.8% за ДПС в Пловдив ни го натрисат по най-безочлив начин! ПОЗОР !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: