Автомобил се запали на кръстовището бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
10:16 / 23.06.2011
9531
Заснех пожар на лек автомобил на кръстовището на бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев" в Пловдив, пише читател на редакционната ни поща.

Колата се запали много бързо. Опитаха се да я изгасят с подръчни средства и с пожарогасител от близката аптека. Пожарната пристигна за минути и изгаси колата, продължава разказа си читателят.

От цялата история остана едно лошо чувство - пожарната дойде бързо, свърши си работата перфектно, но...пристигнаха с почти разпадащ се ЗИЛ, който беше по-стар от пожарникарите. Те бяха облечени в смешно стари облекла, завършва писмото си.

"Причината за пожара е техническа неизправност и по специално, спукан горивопровод. При запалването няма пострадали. Една противопожарна кола се отзовала на мястото на инцидента. а сигналът е подаден в 09:01 часа. Спасено е купето на автомобила. Колегите са пристигнали на мястото за около 3 минути, а за 2 са успели да локализират огъня". Това каза за Plovdiv24.bg Георги Кунев, който е говорител на Областната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Автомобил се запали на кръстовището бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев"

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).