Атанас Зафиров: Да не ставаме свидетели на срамни сцени

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
15:24 / 02.06.2022
3402
Докладът за ревизията в градската организация на БСП е готов, но ще бъде оповестен публично след като партийните органи се запознаят с него, съобщи на пресконференция Атанас Зафиров - ръководител на работната група, назначена за ръководството на ГС на БСП - Пловдив и зам.-председател на партията. Преди проверката членовете организацията са били 2500, а в хода на ревизията е установено, че са 1900, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Зафиров отправи апел към кмета Здравко Димитров и към МВР да окажат пълно съдействие на хората, които представляват партийната организация. Той ще поиска и лична среща с градоначалника. "Надявам се държавните органи да си изпълнят функциите, да не ставаме свидетели на срамни сцени" - отбеляза Зафиров. 

Единствените, които могат да представляват БСП пред институциите, са доц. Георги Йорданов и Калин Милчев, каза народният представител Иван Петков. Работната група очаква да бъдат предадени ключовете от партийните клубове в "Тракия", "Южен" и "Северен". 

До 30 юни трябва да приключат събранията на ОПО, до 15 юли - районните конференции, а до 17 юли - градската конференция за избор на председател и членове на Градския съвет и на градската Контролна комисия. 

Предстоящата изборна кампания е абсолютно наложителна, с тези действия не унищожаваме, а ще заздравим градската партийна организация, убеден е Костадин Арнаудов. 

"Градският съвет не пожалаха да участват в предизборната кампания, не искаха да подреждат листите. Искаме да върнем поне отчасти доверието в пловдивската градска организация, защото беше време, когато всеки вторник в 10 ч. идвахте за пресконференция. Искаме да скъсаме с един човек, който няма нищо общо с партията и който 10 г. се осребрява на наш гръб" - заяви Арнаудов.

Още за ситуацията в БСП - Пловдив гледайте в прикаченото видео!


Виж коментарите (0)

Още по темата (160):
24.03.2024 Социалисти от цялата страна с подкрепа за позицията на 55-те
21.02.2023 Замесен в срамен алкохолен скандал пловдивски хирург напусна БСП
16.02.2023 Иван Ченчев: Напусналите БСП Пловдив отдавна са изключени от партията
14.02.2023 БСП Пловдив: Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация
14.02.2023 Срив в БСП - Пловдив, общински съветници напускат столетницата
13.02.2023 Калоян Паргов: Този конгрес е еманация на управлението на Корнелия Нинова
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).