Американски гигант откри нов офис в Пловдив

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (2)
17:05 / 06.11.2019
11783
Голямата компания "Съдърланд Глобъл Сървисиз", която преди месец стъпи в Пловдив, откри с шампанско и добро настроение нов офис в града ни, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Преди месец от "Съдърланд" заявиха желанието си да стъпят сериозно в Пловдив и да открият 300 работни места. За около 30 дни вече са наети 60 души в компанията.

"Съдърланд" съществува от 11 години в България, след София, Варна и Бургас, дойде време и на Пловдив. Компанията е глобален лидер в сферата на IT, аутсорсинга и споделените услуги, а стартовото заплащане на служителите е между 2000 и 2500 лева. 

Откриването днес бе в "Тех Парк Оптела" до Южна промишлена зона. Специален гост на събитието беше заместник–кметът Стефан Стоянов. 

"Ние търсим още поне 30 колеги в следващите три седмици" каза директорът на "Съдърланд" България. Той и зам.-кметът Стоянов прерязаха лентата за официалното откриване на офиса, а след това и голяма торта с надпис "Sutherland Welcome to Plovdiv". 

"От гледна точка на администрацията на община Пловдив, приоритет винаги е било развиването на IT индустриите, за да дадем възможност на повече хора да работят в такъв тип международна среда" каза Стефан Стоянов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).