Акция за безвъзмездно кръводаряване в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 11.10.2016
1893
За четвърта поредна година администрацията на район "Северен", съвместно с Районния център за трансфузионна хематология - Пловдив ще проведе планова акция за безвъзмездно кръводаряване. Акцията е под мотото "Дарете кръв, подарете живот!".

Тя ще се проведе днес от 8,30 до 12,30 часа в заседателната зала на районната администрация с адрес: Пловдив, бул."Цар Борис ІІІ Обединител" №22А, и е на основание Закона за кръвта, кръводаряването и кръвопреливането /ДВ, бр.102/21.11.2003 г.

Целта на акцията е да се създаде положително отношение към безвъзмездното кръводаряване, като доброволен акт на състрадание и хуманност, да се приобщят повече хора към благородната кауза и да се привлекат нови кръводарители.

"Надявам се, че тази година акцията ще бъде още по-ползотворна от предходни години, тъй като се превърна в традиция за района", коментира кметът Ральо Ралев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сблъсъкът в Пловдив: В таксито са били шофьорката и клиент
Тежкият нощен сблъсък в Пловдив: Говорят свидетели!
Тежък инцидент в Пловдив! Линейка, пожарна, полиция и множество х...
Нов инцидент с обърната кола в Пловдив!
В неделя затварят Бетонния мост!
Повече въпроси вместо отговори с наближаването на Деня Х


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).