ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Адвокат от Пловдив попиля президента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 19.08.2021Коментари (9)11218
©
Адвокатът от Пловдив Станислав Станев с мнение относно вчерашната среща между  Румен Радев и ДПС. Припомняме, че вчера Радев попита лидера на ДПС коя е родината му. Адв. Станев е на мнение, че такова поведение не отива на президента. Според Станев държавният глава със своя популизъм е нарушил своята клетва към България. Той допълва, че Радев е най-слабият държавни от времето на Вълко Червенков. Ето и цялото  мнение на адвоката:

Умишлен ли е Радев срещу България, или глупостите му идват отвътре?

Преди няколко години си говорих с един албански българин и неразумно го питах какъв е и коя му е родината.

Човекът ме погледна с досада и ми каза:

"Аз съм българин, възпитан съм като такъв от баща ми, дядо ми и той живееше като българин. Моят син също се роди и израсна като българин, НО ... аз съм се родил в Албания, тук съм учил, тук се ожених и тук ми се роди детето. Албания няма нищо против това, че аз съм българин, а аз искам най-доброто за Албания, което не ми пречи да съм българин и да обичам България като родина на предците ми".

Ако знаете как се засрамих от този урок по цивилизованост ...

Никога не съм харесвал ДПС ... и сега не ги харесвам! Аз лично смятам, че тази партия държи в икономическо и психологическо робство хората в смесените райони. Смятам, че се храни от омразата, която струи от думите на лъжепатриотите, и по този начин, използвайки страха и доверчивата простодушност на хората, консолидира вота и осребрява последиците му. Може да се каже, че ДПС съществува и богатее благодарение на омразата и страха и затова поощрява и двете.

Изявлението на Румен Радев по отношение на Карадайъ може и да отива на Йоло Денев и на други хора с неговите измерения. Само че Румен Радев не е син на Тангра, който не носи отговорност пред никого; Румен Радев не е борец за слава или пък за депутатски мандат. Румен Радев е държавният глава на Република България и като такъв трябва да се грижи за единството на нацията.

А единството на нацията се постига и нейното величие идва, когато и защото всички нейни граждани, независимо от своят етнически произход и религиозна принадлежност, се борят за нейния успех.

България се е доказала през вековете като толерантна държава; съгражданите ни, които изповядват ислям, включително тези с майчин турски език добросъвестно изпълняваха своята клетва към България. Те са били до нас и с нас във всички битки, които България води след 1878 г. Бяха на фронта, бореха се и проливаха своята и чуждата кръв в името на свят идеал - защитата и обединението на България. Те бяха до нас и с нас след краха във войните и заедно с нас запретнаха ръкави и работиха, за да може България да изплува.

Като част от българския народ, те изстрадаха заедно с нас репресиите на пълчищата на Сталин.

В България етнически (и религиозен) конфликт не се случи, защото българите християни не сме жестоки, а българите мюсюлмани и българските турци са добри, трудолюбиви и миролюбиви хора. Българите християни бяхме израснали фалшивия патриотизъм, който потопи бивша Югославия в кръв. И всички заедно имаме повод да сме горди с това.

Днес президентът Радев, с абсурдния си популизъм наруши своята клетва към България - във всичките си действия да се води от интересите на народа; днес Румен Радев, протягайки ръка към втори мандат, изпадна до нивото на примитивен популист и окончателно доказа, че не заслужава да бъде държавен глава на най-толерантната нация в Европа. С хитроумния си примитивизъм днес, Румен Радев не показа нито достойнство, нито държавничество, той просто консолидира електората н ДПС - на същите тези хора, които преди пет години го избраха за президент.

За мое огромно съжаление мога да кажа, че Румен Радев е най-слабият държавен глава от времето на Вълко Червенков насам. По-жалък дори от правешкия полуграмотник. Не го казвам с апломб, казвам го с огромна болка, защото съм български патриот и искам държавният глава, независимо кой е, да бъде БЪЛГАРИН с достойнство и визия.

И като си говорим за това на кого, коя му е родината, ми хрумва тъжния въпрос: а сигурно ли е, че България е Родината на Радев? Тъжен е, защото още не съм забравил унижението един наглец, в лицето на руския патриарх, да унижава българският държавен глава насред София. А той, бидейки президент и генерал, да стои и да мълчи като виновен комсомолец.

Благодарен съм на Бог, че съм част от българския народ и ме е срам от държавния ни глава ...


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Каквото повикало, такова обадило. Радев ще се затрудни с отговора, защото неговата родина-майка не съществува от 26.12.1991г.
+2
 
 
Много българи ни е срам от резидент Радев! Браво за изказването!
0
 
 
Сергей папагала нещо пропуснал изказване на лидера на дпс пред президента на Турция там за родината
0
 
 
Що за адвокат си тъпанар.Какво му каза на Карадьйъ,коя е неговата Родина и тогава да пита за Петков.Турчина никога не е казвал ,че България е негова родина а точно обратното Турция .Този президент е най успешния от 32 г и затова хората му дават 65%.Запомни го боклук.
+5
 
 
Драги комуноид със зелени чорапки.Ако не знаеш кой е Станислав Станев по добре не се излагай.Той е направил повече за България отколкото назначената за президент фуражка.Мълчи си и не се излагай.Грухти си в кочинката и си чакай дневната помия от президентството.
0
 
 
А на мен ме срам от такива адвокатчета като щом си толкова умен и възпитан тогава защо унижава държавния глава или си подлога на бико тъквуна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: