Абсурдно: Пловдивски рейс подминава възрастни хора на спирка

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:40 / 24.09.2023
9417
Пловдивски рейс подминава възрастни хора на спирка. За това сигнализира гражданка в социалната мрежа фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Трима възрастни хора, единият, от които трудноподвижен чакат автобус номер 10 на спирката на ул. "Царевец", когато шофьорът на въпросната линия просто изпреварва съседният автобус и не спира. Ето повече от разказа на жената:

Поредното безумие на градския транспорт в Пловдив, на което станах свидетел току-що.Тези възрастни жени и мъжът, който е трудно подвижен, защото е с бастун,чакаха автобус номер 10 на спирката на "Царевец", на павирания булевард, колегата му от 222 беше спрял на спирката и номер 10 го подмина, изпревари го и въобще не спря. Жените, с които отидох да разговарям са изключително възмутени. Сега не знам колко още време ще им се наложи да чакат. Пълен абсурд.

Проблемът с пловдивският градски транспорт е от години. Едва ли има гражданин, редовен потребител на обществения транспорт, който да не е бил подминат поне веднъж от автобус в работно време. Все пак голям бонус си остава фактът, че билетчето за еднократно пътуване все още е 1 лев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).