Абитуриенти организират търг под мотото "Великден за децата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:44 / 22.04.2008
1238
Абитуриенти от Професионалната гимназия по механотехника "Проф. Цветан Лазаров" - Пловдив организират благотворителен търг под мотото "Великден за децата". Идеята за това е на Васил Лазаров и Трифон Гарджев от 12-ти клас, а средствата ще бъдат предоставени на дома за деца без родителски грижи "Таньо войвода" в Асеновград.  Проектът е отворен за всички, които могат да изработят лично или да закупят традиционни за Великден хранителни продукти - яйца, козунаци, сладкиши, соленки, както и картички и сувенири свързани с празника.

Със събраните стоки на 24 април 2008 г. от 11.00 часа ще бъде организира разпродажба в сградата на учебното заведение. Залагаме изцяло на доброволното и безвъзмездно дарение, като идеята е всеки да помогне с каквото може, мотивират идеята си учениците. Според класният им ръководител това е третата подобна благотворителна акция, в която участват ученици от гимназията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството, че...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).