66 медицински сестри и акушерки се дипломираха в МУ Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:02 / 06.12.2016
1557
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
42 медицински сестри и 24 акушерки от випуск 2016 на Факултета по обществено здраве при Медицинския университет - Пловдив получиха дипломите си на тържествена церемония. Средният успех от следването на випуска е добър 4.83. 

Средният успех от държавните изпити на акушерките е много добър 4.50, а на медицинските сестри - добър 4.14. Честта да произнесе слово при завършването от името на дипломантите беше на "Отличника на випуска" - медицинската сестра Бейе Хилми Исмаилова. Тя завършва с най-висок успех - 5.58, за което получи индивидуално надписан плакет "Награда на ректора".

Голяма част от дипломантите вече работят в клиниките и отделенията на големите болници в Пловдив. Други от тях имат желанието да продължат обучението си в магистърските програми на МУ - Пловдив. На тържествената церемония присъстваха директори, главни сестри и акушерки от болничните и здравни заведения в Пловдив, представители на сестринското и акушерското съсловие, родителите на дипломантите и университетската колегия.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).