5 съвета за пролетно освежаване на дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 22.04.2020
3260
Сезонът на ремонтите настъпи, а древната мъдрост "Моят дом е моята крепост“ никога не е била толкова актуална, както днес по време на изолация. Несъмнено една от добрите страни на прекарването на повече време вкъщи е, че можем да отделим нужното внимание на личната си "крепост“ повече отвсякога, а до 30 април и с 10% отстъпка на всички артикули извън промоция в Mr.Bricolage.

Обновеният магазин на Mr.Bricolage в Пловдив на бул. "6-ти септември“ 223А работи при засилени мерки за дезинфекция. Френската верига предлага и различни опции за дистанционно пазаруване – на mr-bricolage.bg и по телефон или Viber. При поръчка по телефона над 100 лв., доставката в Пловдив е безплатна, а над 200 лв. - и в цялата страна.

Независимо дали става въпрос за дългоотлагани ремонтни дейности или внезапни идеи за леки подобрения, следните 5 съвета за пролетно освежаване с Мосю Бриколаж ще внесат уют във всеки дом.

1. Вдъхнете нов живот на стените

Пребоядисването винаги освежава цялостния облик на всяко помещение. Независимо дали сте почитатели на изчистените бели стени или обичате да експериментирате с различни цветове, сега е най-подходящият момент да хванете четката. Изберете бързосъхнеща боя със слаба миризма. Ако сте освежили стените си скоро, но искате да внесете разнообразие, можете да боядисате само едната стена в хола в различен пастелен цвят.

2. Обърнете внимание на пода

Ако подовата настилка у дома е износена или поскърцва, можете да изберете качествено и бюджетно решение. Ламинираният паркет внася уют, хармония и спокойствие.

3. Освежете банята

Дори и малки козметични промени могат коренно да преобразят мокрите помещения. Кърпи в свежи цветове, нова завеса за баня или дори различен ароматизатор са добро начало за промяна. А защо не и подмяна на душ системата за повече ежедневен комфорт?

4. Пренаредете библиотеката

Домашната библиотека внася уют във всеки дом. Ако имате такава, използвайте времето вкъщи, за да пренаредите книги си по размер, цвят или както ви е приятно. Със сигурност ще се натъкнете и на стари брошури, забравени документи и ненужни предмети, от които да се отървете с удоволствие или да приберете на нужното място. Ако все още нямате библиотека, поръчайте си и я сглобете сами. Акумулаторната бормашина е безценен помощник за целта.

5. Помислете за балкона

Несъмнено едно от предпочитаните пространства у дома през този сезон е балконът. Гранитогресът е чудесна подова настилка за открити помещения, защото е издръжлив на температурните разлики, като същевременно с това е лесен за поддържане.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Председателят на 17 РИК Пловдив-област: Не може да се гласува с м...
Бум на туристи в Пловдив, ново приложение рекламира културния жив...
Дядо Антоний: Митрополит Николай не е депозирал писмото си за отк...
"МАВА Индустриал" АД откри нов офис в Пловдив
Николай Аргиров от БСП посочи първия проблем на Пловдив, който се...
Пепа Деведжиева, "Синя България": Държавната администрация се раз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).