3 месеца шофьор не може да ремонтира колата си след ПТП, вижте защо

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
18:03 / 11.02.2020
10262
Три месеца шофьор не може да ремонтира и да вземе потрошената си кола вследствие на катастрофа. Ето какво написа потърпевшият Илия Шивачев до Plovdiv24.bg:

"На 16 ноември претърпях ПТП на влизане в Пловдив от Асеновградско шосе по вина на друг участник със смолянска регистрация. Застрахован съм към ЗАД "Армеец", където е застрахован и виновника за ПТП-то. Оказа се, че поради тази причина ремонтът ще се забави до ден-днешен и няма индикация кога ще приключи. Тъй като "Армеец" задължават клиентите си да извършват ремонтите в доверените им сервизи, клиентът няма голям избор освен да чака. Всяка седмица се налагаше да се моля и звъня на сервиза, в който избрах от листата им.

Сервиза в който бях изпратен, се казва “Гарант 03", с адрес Славееви гори 35, Пловдив. Собственикът Николай Чупов не отговаря никога по телефона и единственият коментар на място е “Ще чакате или си взимайте колата"!

При положение, че автомобилът ми има пълно автокаско, платена ГО и вината не е моя, въпросът е в кой век живеем, за да чакам 4-ти месец за смяна на фар и изчукване на броня?"

Преди месец Илия Шивачев е взел колата си и е бил пренасочен към друг сервиз. 

"От ЗАД "Армеец" ме посъветваха да подам жалба. Казаха ми и, че ще блокират сервиз “Гарант 03", защото няколко месеца автомобилът ми е седял без по него да се направи нищо.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).