Венецуелски депутат замеси България в политическата криза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:06 / 10.02.2019
3369
Венецуелски депутат замеси България в политическата криза в Каракас. В свой пост в Twitter депутатът Карлос Папарони твърди, че Венецуелската държавна петролна компания се е опитала да изнесе държавни пари през българска брокерска къща. И че българската държава е известена за това.

В същото време в руски електронни издания се появи и информация, че това твърдение на Папарони е потвърдено от временния президент на Венецуела – Хуан Гуайдо. Гуайдо планира да използва приходите на държавното петролодобивно предприятие, за да финансира отстраняването на президента Николас Мадуро, твърди Ройтерс.

От българското външно министерство обясниха за Нова тв, че не са получавали нота от венецуелското посолство в София по такъв въпрос. В момента проверяват дали не е търсен контакт през българското посолство в Бразилия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).