Важно съобщение от МВР Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:25 / 09.08.2018
32191
Ръководството на пловдивската полиция предприема мерки за облекчаване на административното обслужване на гражданите по отношение на издаване на български документи за самоличност през летния период. От утре служителите от “Български документи за самоличност" в Първо РУ са с удължено работно време; възможна е подобна временна организация и в други районни управления на територията на областната дирекция на МВР.

Гишетата на служба “Български документи за самоличност" в Първо РУ – Пловдив ще работят с удължено работно време от 7.30 ч. до 18.30 ч. всеки делничен ден и от 8.30 ч. до 12.00 ч. в събота. Новата организация влиза в сила от утре, 10 август, и ще продължи, докато е необходимо. Тя е продиктувана от факта, че през летния период се увеличава броят на желаещите да  заявят и получат български документи за самоличност и с  въвеждането й се цели облекчаване на административното обслужване на гражданите и повишаване на качеството на услугата.

Ръководството на пловдивската дирекция на МВР има готовност да въведе подобна организация на работа и в паспортните служби на останалите районни управления, след анализ на натовареността им.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).