В Русия: Мъж уби служител на автомивка, който отказал да измие БМВ-то му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:52 / 10.02.2018
9795
Полицейският отдел на град Ступино в Подмосковието е задържал многократно осъждан 24-годишен жител на Москва, който е убил друг мъж в шокиращ инцидент.

"Установено е, че нападателят, докато е бил в автомивка, разположена на улица "Транспортная", е причинил физически наранявания на 39-годишен служител. Малко преди това те са влезли в словесен спор.

Впоследствие, удареният мъж е загубил съзнание, се казва в съобщението от полицията. Както станало известно, нападателят казал на служителя да измие колата му марка BMW.

Инцидентът се случил в ранните сутрешни часове, когато всички работници от автомивката спели. Шофьорът започнал да се възмущава, че дълго време не реагирали на желанието му, след което се стигнало до юмручните удари.

По-късно жертвата е хоспитализирана, но за съжаление умира в болницата от получените наранявания. Започнато е следствено дело за умишлено нанасяне на тежка телесна повреда. Мъжът, отговорен за смъртта на служителя на автомивката, е бил задържан.


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).