Учителка и майка на 3 деца съблазни ученик, защото много приличал на бившия й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:54 / 28.10.2018
7882
32-годишна учителка по икономика в гимназията "Туинсберг" Лаура Буси от Охайо в САЩ бе обвинена в сексуален контакт с ученик и разпространение на вещества, които са вредни за непълнолетните.

Според полицейските служители самата Бучи разказала за сексуалната си връзка с 17-годишен ученик. Тя разкрила тайната на бащата на бившия си съпруг, заявявайки, че трябва да "признае греховете си", пише nypost, цитиран от "Блиц". И после се явила пред полицията. Според нея връзката с момчето започнала, когато се чувствала претоварена и пренапрегната. Трябвало да се грижи за трите си деца и да работи. И в този труден момент за Бучи, се появила специалната връзка с един от учениците. Жената казала на полицията, че младежът изглеждал и се държал като бившия й съпруг. Тя признала, че е правила секс с него в задната стая след уроци и е разменила интимни снимки в интернет, но с това откровенията не свършили. Лора решила да признае, че е купила алкохол за него и е придобила марихуана от друг студент. Тинейджърът потвърдил думите на учителката за интимните им отношения. Казал, че всичко започнало с факта, че тя се е върнала и го е целунала по време на парти. Но сега жената не признава вината си. По време на разследването тя бе освободена под гаранция и й бе забранено да се свързва с тийнейджъра. Скоро тя трябва да бъде осъдена.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).