Тузаря от "Сексът и градът" e обвинен в изнасилване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:16 / 17.12.2021
2174
Актьорът Крис Нот (Тузаря от "Сексът и градът") е обвинен в сексуално насилие от две жени. Предполагаемите инциденти са се случили през 2004 г. и през 2015 г. В изявление той отрича обвиненията и твърди, че "срещите са били по взаимно съгласие". Жените са се обърнали към The Hollywood Reporter независимо една от друга. 

Според едната от тях двамата са се запознали в Лос Анджелис. Тя твърди, че актьорът е флиртувал с нея на работното й място й е оставял съобщения на служебния й телефон. 

По-късно била поканена край басейна в жилището му в Западен Холивуд. Докато била там, той ѝ дал назаем книга за четене и ѝ казал да я върне в апартамента му след това. Когато отишла да я върне, според думите й, той я целунал. Тя отвърнала с целувка, благодарила и казала, че ще се върне край басейна, където я чакал приятелят ѝ. Актьорът я дръпнал към себе си, свалил бикините й и я изнасилил. 

Около две години по-късно жената потърсила консултация в Кризисния център за изнасилвания в Калифорнийския университет, което настоящият клиничен директор на инстанцията потвърдил.

Разкритията се появяват една седмица след завръщането на героя на Нот от "Сексът и градът" Джон Джеймс Престън, известен още като Тузара, в "И просто така..." Покрай сериала се шумя изключително и тъй като в първия епизод Тузара умира вследствие на инфаркт. 

В реалния живот Крис Нот е женен и има две деца.

"Обвиненията срещу мен, отправени от лица, с които съм се срещала преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории биха могли да са отпреди 30 години или 30 дни. Не винаги означава не - това е граница, която не съм преминавал. Не знам защо тези истории се появяват сега, но знам едно: Аз не съм нападал тези жени." - казва актьорът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Международни новини:
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).