Турист отиде на хотел, а под леглото го очакваше нещо смразяващо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:45 / 04.05.2023
1861
Да отидеш сам на хотел, а да се окаже, че под леглото ти има нещо ужасяващо. Турист е поискал обезщетение от хотел в Тибет, след като са го настанили в стая, в която под леглото му е имало труп.

Мъжът с фамилия Жън е пристигнал в хотела в столицата Лхаса на 21 април и след като си легнал, успял да поспи около три часа, преди да се събуди от неприятна миризма, и поискал да му бъде сменена стаята.

На следващия ден от местната полиция съобщиха, че във въпросната стая бил открит труп на жена, точно под леглото. Когато научил, Жън поискал от хотела да бъде обезщетен заради преживяната травма.

Във връзка със случая полицията е арестувала мъж, за когото се предполага, че е убил жената. Той е бил заловен на около 1300 км от хотела. Според разследването тя е била убита на друго място и вече е била мъртва, когато тялото й било пренесено в хотела, информира Local Global Times, цитиран от Novini.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).