Тигър уби служителка в зоопарк във Флорида

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 16.04.2016
2455
Малайски тигър уби служителка в зоопарка в Палм Бийч, Флорида. Това е първият случай, в който диво животно убива човек, когато не е на свобода. Инцидентът предизвика паника сред посетителите и персонала на парка, които заявиха, че са "изгубили член на семейството си".

Починалата жена е 38-годишната Стейси Конуайзър. Тя починала от раните си в близка болница, където била настанена след сблъсъка с животното.

"Това е първия случай на смърт, причинена от животно в зоопарка на Палм Бийч", заяви говорителката Наки Картър. Тя нарече Стейси "говореща с тигри". Преди фаталния инцидент с 2 ч. следобед местно време тя се подготвяла за "разговора за тигри - среща с посетители на зоологическата градина, на която те могат да задават въпроси за тигрите.

Работещите в парка не могат да кажат какво точно се е случило в "нощната къща" - мястото, скрито от погледите на посетителите, където животните спят и се хранят. Това е едно от най-опасните места в целия зоопарк.

Картър не уточни какви точно са нараняванията на Стейси, но изтъкна, че мерките за безопасност не са били нарушавани. "Ние се грижим за диви животни и има параметри и процедури, които трябва да се изпълняват, когато сте в голяма близост с тях. Тези процедури се следват всеки ден", уточни тя.

Източник: 24 часа


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
ЕС санкционира руски медии
Отново оперираха премиера на Словакия
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Състоянието на Роберт Фицо е "критично"
Световна модна верига, любима на българите, обяви фалит
Словакия е на "ръба на гражданска война"?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).