Тази онлайн игра плаши децата до смърт!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 10.04.2023
1784
Нова хорър игра в интернет плаши децата и ги докарва до състояние да не искат да влизат в тъмни стаи сами. Това алармират родители в социалните мрежи.

Играта се казва Garten of Banban, което в превод означава "Детската градина на Банбан“. Той е основният злодей, който с групата му от различни чудовища изяждат или убиват хлапетата, които не могат да избягат от призрачната забавачка. 

Създателите на играта предупреждават, че тя е подходяща за деца над 13 години. Официалната й версия струва 5.99 лв., но в различните платформи има напълно безплатни версии, достъпни за хлапетата. "Детската градина на Банбан“ е създадена в края на януари тази година и предизвика мощна реакция сред ютубърите, които масово снимат и излъчват как пищят играейки хорър играта.

"Дъщеря ми е 3-ти клас и постоянно коментира със съучениците си Банбан. Опитала е да играе, без да ни каже, но започна да се страхува да влиза в тъмни стаи. Разви нещо като страхова невроза“, сподели Аделина Г. от София. Мария П. пък й отговаря в един от форумите, че същото се е случило и с момчето й, което е 4-ти клас.

"Синът ми е на 10 години. Започна да играе, първоначално мислехме, че няма проблем, но после видяхме как се стряска и подскача при тряскане на врати. Започна да заспива на светната лампа. Основният герой е Банбан - дяволът, който изяжда децата“, допълни Мария. Под постовете има още стотици коментари за наплашени малчугани. 

Действието на играта се развива в детска градина. Оказва се обаче, че всички деца са изчезнали. Целта е хлапетата да опитат да избягат. По пътя обаче ги среща освен Банбан, но и гаджето му Банбалина, която изглежда миловидно бяла и с розови кръгове около очите, но като си отвори устата поглъща всичко по пътя си. Други от чудовищата са Джъмбо Джош, който е огромен и зелен, и паякът Набнаб, който ходи по тавана. Види ли хлапе да се подаде от някой ъгъл, се спуска и го изяжда. Синьото чудовище пък задушава жертвите, пише "Телеграф". 

Геймъри коментират, че играта е добра, но е за по-големи тийнейджъри. Оприличават я на Poppy playtime, в която основният герой е Хъги Лъги с голямата триъгълна зъбата уста.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).