Служител разстреля шефа си заради забавени заплати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:25 / 19.04.2016
4836
Ежемесечни забавяния на заплатата довели 34-годишен жител на Иркутск до крайното решение да се саморазправи с шефа си. Служителят узнал, че началството е отишло на почивка в санаториум недалеч от града, докато в същото време подчинените му били оставени отново без заплати. 

Побеснелият мъж отишъл до санаториума, издебнал шефа си и го разстрелял, докато той преминавал с колата си покрай него. Куршумите разбили стъклата на автомобила и попаднали в тялото на безотговорния началник. От получените наранявания той издъхнал на място.

Когато чули пукотевицата, веднага изскочили служители на санаториума и местната охрана, които задържали стрелеца. Той обяснил, че е убил боса си заради това, че му дължал 400 хиляди рубли заплата - пари, които не били изплащани с месеци. Началникът не се трогвал нито от молбите на подчинените си, нито от все по-окаяното им състояние.

Убиецът ще лежи 7 години зад решетките, е решил Свердловският районен съд. Освен това осъденият ще трябва да изплати на семейството на началника си компенсация от 500 000 рубли.


Виж коментарите (6)
Още новини от Международни новини:
ЕС санкционира руски медии
Отново оперираха премиера на Словакия
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Състоянието на Роберт Фицо е "критично"
Световна модна верига, любима на българите, обяви фалит
Словакия е на "ръба на гражданска война"?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).