Синът на актьора, изиграл "Тарзан", закла с нож майка си, застреляха го

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 17.10.2019
7188
Синът на холивудския актьор Рон Ели бе застрелян, след като уби майка си, съобщава "Лос Анджелис Таймс“, позовавайки се на изявление на местната полицейска служба.

Престъплението е станало във вторник вечерта в къщата на актьора в предградието на калифорнийския квартал "Санта Барбара“. Пристигайки при сигнал за скандал, помощниците на местния шериф открили тялото на 62-годишната Валери Ели с множество прободни рани.

Скоро служителите на реда открили заподозряния в убийството - 30-годишния син на актьора, Камерън Ели. От изявлението на шерифа става ясно, че мъжът  "представлявал заплаха“, във връзка с което помощниците на шерифа трябвало да го застрелят.

Камерън Ели учи в академията “Филипс Ексетър“ в Ню Хемпшир през 2007 г., след което постъпва в университета в Харвард, където играе за местния футболен отбор. Последните две години работи като охранител.

Бащата на Камерън, Рон Ели, играе Тарзан в едноименния сериал, който излиза от 1966 до 1968 година. Актьорът участва и във филми като "Остров на фантазията", "Жената-чудо", "Док Савидж: Човек от бронз" и други.

Валери Ландин е бивша "Мис Флорида“. В 35-годишния брак с Рон Ели тя ражда три деца: дъщерите Кирстен и Кейтланд, както и синът им Камерън.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Любим на стотици хиляди хора плаж ще продължава да стои затворен
Престрелка пред имението на известен рапър, има тежко ранен
4.1 по скалата на Рихтер разлюля наша съседка!
Пречката, която спъва България за еврозоната
Нов пътен знак изненада шофьори в ЕС
Цената на кафето скача сериозно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).