Секс робинята, избягала от ИДИЛ: Джихадистите обичат жени от западен тип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:44 / 14.08.2016
21283
21-годишната Надя Мурад, която успя по чудо да избяга от сексуално робство в "Ислямска държава", разказа пред журналисти ужасяващи подробности за времето, когато е живяла в плен. Историята й е публикувана в британското издание "Сън".

Надя разказва и за начина, по който джихадистите си намират момичета за своите сексуални желания. Жертвите се купуват от други терористи, които търгуват с жива плът, както е станало с Надя. Други пък ги откриват през социалните мрежи, като им обещават брак и дълъг и щастлив семеен живот. Самата Надя се оказала в лапите на ИДИЛ, след като родното й място в Ирак било атакувано от джихадисти.

Те пленили всички жени и деца, а после ги продали на черния пазар. Така Мурад попаднала в редиците на терористичната групировка. В робство тя прекарала три месеца, след което й се удало да избяга. Подробностите за бягството тя не съобщава, но казва, че пред такъв живот дори смъртта не е страшна. През цялото време Надя била изнасилвана и пребивана жестоко.

А тези, които се опитвали да избягат, били наказвани публично. Пред очите на всички момичета разбили с чук главата на една от девойките, които се опитвали да избягат. Надя твърди, че за своите сексуални набези джихадистите предпочитали жени от западен тип - блондинки със сини очи и светла кожа. Именно такива вербуват по интернет. След дълги разговори те ги убеждават да изоставят дома си и да се преместят в Близкия Изток. На момичетата им обещават щастлив безоблачен семеен живот, а на практика ги правят робини. И това продължава, докато жертвите не умрат от изнемога и болести или докато не избягат.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (3)

Още по темата (903):
07.06.2023 "Бизнесът за Пловдив" направи щедро дарение за децата на Сирия
24.11.2022 Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред
каналджиите!
02.11.2022 Чужденци откриха в каналджийството доходоносен бизнес
18.10.2022 Голям проблем! Трупове на бежанци стоят с месеци в бургаска болница
06.10.2022 Трима хванати с мигранти на АМ "Тракия"
20.09.2022 Разбиха престъпна група за каналджийство
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).