Пребиха зверски известен политик! (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 08.01.2019
7148
Германската полиция обяви за политически мотивирано бруталното нападение срещу политика Франк Магниц от партията "Алтернатива за Германия". Той е бил нападнат в град Бремен, като все още не е ясно кой стои зад атаката.

Полицията издирва трима души, които са носели маски. От пресцентъра на "Алтернатива за Германия" публикуваха снимка на Магниц, лежащ в безсъзнание в болнично легло. Според партията, политикът бил ударен с дъска и ритан на земята. Работник от строеж се намесил и нападателите избягали.

"Пожелаваме на Франк Магниц бързо и пълно възстановяване и се надяваме, че отговорните за тази подлa и неоправдана атака ще бъдат уловени възможно най-бързо и ще бъдат наказани съответно. Нашата голяма благодарност е към строителния работник, който чрез смелата си намеса вероятно е предотвратил смъртта на Франк Магниц", написаха от партията в личния им фейсбук профил, където публикуваха и кървавата снимка на политика.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).