Полицията залови двама от тримата заподозрени за убийството на милионера от Румъния

Автор: Петя Кузева
Коментари (1)
19:36 / 19.11.2023
9884
Румънската полиция съобщи  за ареста на двама от тримата заподозрените по делото за изтезанията и убийството на бизнесмена от Сибиу Адриан Крайнер.

"След международното полицейско сътрудничество между румънските власти и тези на Унгария, Франция, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, както и Република Ирландия, румънската полиция откри двама мъже, и двамата на възраст 35 години, заподозрени за случая, на територията на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, съответно в Шотландия и Северна Ирландия", съобщава румънската полиция. 

Цитираният източник твърди, че двамата са били забелязани от външни партньори въз основа на информация, предоставена от румънската полиция. 

"По случая полицията информира прокуратурата към съда в Сибиу относно местонахождението и откриването на двамата, която поиска от съдията по правата и свободите да удължи първоначално определения срок, така че да бъдат издадени превантивни заповеди за арест с имената на мъжете и съответно международните заповеди за арест. По-късно румънските власти изпратиха международните заповеди за арест на властите на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия с оглед изпълнението им", добавят полицеските власти, цитирани от News.ro.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
ЕК за РСМ: Споразуменията със София и Атина трябва да се спазват,...
Четиридневната работна седмица започва лека-полека да става реалн...
Гореща вълна от Африка връхлита Балканите: 39 градуса в Гърция!
Почина актьор от велик филм
Уникални кадри от природен феномен, наблюдаван и в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).