Нова мода в сватбите: "Междузвездни войни"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:55 / 05.05.2023
1392
Когато откриват, че съдия от общинския съд в Акрън, щата Охайо, ръководи сватби на тема "Междузвездни войни" на 4 май - неофициален празник за феновете на култовата космическа сага, Джулия и Робърт Джоунс усещат, че Силата ги призовава да свържат съдбите си на подобна церемония, предаде Асошиейтед прес.

"Това беше най-правилното решение", казва Джулия Джоунс.

Докато Джулия и Робърт свързват съдбите си, на заден план върви първият излязъл на екран епизод от космическата поредица - "Междузвездни войни: Епизод IV - Нова надежда" (1977). Освен тях още шест други двойки сключват брак в рамките на 15-минутните тематични церемонии в Деня на "Междузвездни войни", допълва БТА.

Някои от младоженците залагат на традиционни одежди. Джулия обаче избира да се издокара за сватбата си като член на Ситския орден - ситите са антагонистите във франчайза, а Робърт е облечен като джедай. И двамата държат светлинни мечове, докато разменят брачните си обети пред родителите на булката и съдия Рон Кейбъл.

"Чрез съединяването на светлинните мечове и чрез даването и получаването на пръстени", съдия Кейбъл обяви Робърт и Джулия за съпруг и съпруга. "Пожелавам ви цялото щастие на света. Нека Силата бъде с вас", казва съдията, обръщайки се към младоженците.

Тази година в Деня на "Междузвездни войни" със звезда на холивудската Алея на славата посмъртно беше почетена обичаната от феновете актриса Кари Фишър, която се превъплъти в образа на принцеса Лея в космическата сага, припомнят агенциите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Няколко мълнии паднаха на метри от цяло семейство
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).