Нечовешко: Шеф на фирма накара служителките си да лазят по улиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:40 / 16.01.2019
4814
Работниците от китайска компания са били принудени да пълзят по улицата, след като не успели да постигнат годишните си цели. Служителите лазели на четири крака, докато преминавали през оживения трафик на град Тенгчжоу в следобедните часове, пише Блиц, цитирайки "Дейли Мейл".

Пешеходците от града в Източен Китай били шокирани, когато се спрели да гледат как работниците се движат напред на ръцете и коленете си. Всички служители, които пълзели, били жени, работещи за компания, която продава продукти за красота. Групата била водена от мъж супервайзер, който ходел и държал голям флаг, на който било изписано името на фирмата. Двама други работници се разхождали край унизената група, като снимали крайното наказание. Полицията скоро пристигнала на мястото, повикана от шокирани очевидци. Полицаите поискали от ръководителя на екипа да спре наказанието, преди да му направят устно предупреждение.

"Служителите също са хора. Да им дадеш такова неуважително наказание означава, че шефът не е разумен човек. Друг пита: "Защо след подобно отношение те все още работят в такава компания?", пишат възмутени потребители на интернет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).