Камионите на скандалната фирма PIMK продължават да газят закона

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
11:39 / 31.01.2020
23844
Скандалната фирма PIMK продължава да гази закона безнаказано. В редакцията на Plovdiv24.bg получихме снимки и видео от наш читател, който е възмутен от поредното безочливо погазване на закона от скандалната транспортна фирма и още по-скандалното бездействие на властите.

Ето какво ни пише нашият читател:

"Тази сутрин прочетох новината, как бетоновозите и камионите на PIMK газят зелените площи в Кючука. Не съм изненадан, че си позволяват подобно безочливо погазване на закона. Явно в тази фирма се имат за недосегаеми. Ежедневно ставам свидетел на погазване на закона от тяхна страна по "Асеновградско шосе". Изнасят неясно какво от КЦМ, където се обработват всякакви вещества, някои от които опасни за здравето, без да обезопасяват по никакъв начин товарите си.

Тази сутрин се натъкнах на камион, който превозваше черно вещество, без да е сложил покривалото си, а отдолу изтичаше неясно каква течност. Кой е отговорен за заплахата за всички участници на пътя, която носи този камион? Кой ще почисти веществото, което се излива по шосето? А ако това вещество е отровно и опасно за здравето?

Най-скандалното е, че това се случва почти ежедневно и то на "Асеновградско шосе", където в момента бъка от полиция, заради временната организация на движението. 

Не съм забелязал обаче органите на реда досега да спират и санкционират камионите на PIMK. Щом това се случва, явно в тази фирма се считат за недосегаеми от закон и полиция", завършва разказа си нашият читател.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).