Испанец стреля по българските си сватове и се самоуби, булката избяга при съседите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:20 / 27.07.2016
7414
С кървава саморазправа завърши сватбеният ден на пенсиониран агент от испанската Гражданска гвардия и благоверната му 63-годишна българка в градчето Буяс, недалеч от Мурсия, предават местни издания.

Вечерта след сватбената церемония испанецът седнал да се почерпи с българските си сватове. Вместо тостове и веселба, около 22:30 на масата избухва скандал. За да сложи точка на спора младоженецът-пенсионер вади личния си пистолет и стреля в българските си опоненти - на 35 и 36 години. Единият е ранен тежко и с опасност за живота. Огнестрелните рани на втория не са животозастрашаващи.

Булката успяла да избегне съдбата на своите роднини, защото се скрила при съседите. Те успяват да извикат полицията. Когато чува сирените, бившият агент на Гражданската гвардия се самоубива със същия пистолет.

Обстоятелствата около инцидента тепърва ще се изясняват. За момента не е ясна причината, поради която е избухнал скандалът.

Източник: bTV


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Няколко мълнии паднаха на метри от цяло семейство
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).