Екзекутираха мениджър на ферма заради измрели костенурки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:54 / 08.07.2015
2612
Мениджърът на ферма за костенурки е бил екзекутиран по заповед на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, защото питомците били оставени с празни хранилки и недостатъчно вода, което довело до смъртта на много от бебетата им.

Ким Чен Ун посетил през май фермата за костенурки в Тедонган и отправил критики срещу работещите там за несправянето им с техните задължения да зареждат адекватно хранилките на животните, пише в. The Daily NK.

Мениджърът се опитал да обясни на държавния ръководител, че липсата на доставки се дължи на проблеми с електрозахранването, водоснабдяването и оборудването. Но Ким Чен Ун определил тези обяснения като "безсмислени жалби".

По време на случилото се севернокорейски медии съобщили, че Ким бил разстроен от фиаското във фермата по отглеждане на сладководни омари от ракообразни, докарани преди две години.

Официалният доклад след инспекцията на лидера определил неуспеха на работниците като "проява на некомпетентност, старомоден начин на мислене и безотговорeн стил на работа".

Станало известно, че малко след посещението на Ким мениджърът на фермата бил разстрелян, съобщава The Daily NK, като се позовава на различни източници.

Виж коментарите (3)
Още новини от Международни новини:
Анализатори: Защо точно Раиси?
Мегасделка за 3,5 милиapдa eвpo
ЕС санкционира руски медии
Отново оперираха премиера на Словакия
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Състоянието на Роберт Фицо е "критично"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).