Един месец държат българка като секс робиня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:49 / 08.05.2016
5203
28-годишната българка е била заключена в апартамент в Кипър за месец и изнасилвана системно от петима мъже от Бангладеш.

Девойката пристигнала на 1 април т. г., за да работи като сервитьорка в Кипър, но се озовала затворничка на петима мъже. На летището в Ларнака я посрещнал 29-годишен мъж от Бангладеш, който по всяка вероятност трябвало да уреди работата на девойката.

В последствие я е настанил в апартамент в Лимасол, където живеел с още четирима негови сънародници. Според жалбата в полицията, подадена от българката, тя била заключена в стая, където 29-годишния заедно със сънародниците си я изнасилвали системно.

На седми май девойката е успяла да намери ключа от апартамента и да избяга като веднага отишла в полицията, където подала жалба. Полицията е задържала 29-годишния от Бангладеш и издирва останалите четирима. Разпитваният е отрекъл обвиненията отправени му от българката. Сутринта е бил изправен пред Районния съд на Лимасол, от където е издадена 8-дневна мярка за задържане.

Източник: news.bg


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
ЕС санкционира руски медии
Отново оперираха премиера на Словакия
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Състоянието на Роберт Фицо е "критично"
Световна модна верига, любима на българите, обяви фалит
Словакия е на "ръба на гражданска война"?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).