Зрителка за "Ергенът": Мислите ли, че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:34 / 11.04.2022
33446
Не знам тези "жени" от къде имат така висока оценка за себе си, но по мимиките, жестовете и кривите физиономии си личи най-много какви са те отвътре. Външният облик подлежи на промяна, но вътрешно - няма спасение. Това написа във Фейсбук ядосана зрителка за предаването "Ергенът".

"И после пак да се оправдават, че е монтаж и продукцията показва само лоши моменти...Сори ама думи в устата никой не може да им вкара. Александра с нищо не ги провокира, за да имат оправдание за такова гнусно поведение.

Тези жени мислите ли, че след подобно предаване и представяне някой мъж ще ги хареса и някой дали изобщо ще ги оцени и приеме сериозно?", завършва публикацията фенката на предаването. 

"И аз смятам, че една жена трябва да бъде красива във всичко, включително и в думите, които изрича, когато е наранена, ядосана или предизвикана. И не само жена, всеки човек трябва да е така. Но, както се вижда, това е много трудно, изисква първо осъзнаване на проблема, а после упражняване в тази насока", казва друго момиче.

"Провокацията не ги оправдава (ако изобщо има такава). Такива грозни думи могат да излязат само от устата на злобен човек и простак. Умният би отговорил на провокация спокойно, с правилните думи и с усмивка", гласи друг коментар.

"Като настъпани змии са няколко от момите. Ревност е. Осъзнаха, че Виктор харесва Алекс и показаха цялата си простотия", обяснява друг зрител на предаването.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Слънчевите изригвания ще зачестят
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).