Златка пръсна цяло състояние за сватбата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:44 / 27.09.2023
3397
Плеймейтката Златка Райкова и бившият тенисист Карен вдигнаха сватба за чудо и приказ в София. Двойката, която събра цяла плеяда от звезди за големия ден, е броила близо 300 хиляди лева, показа справка.

Най-голям разход били наемът на зала в бутиков столичен хотел, седемстепенно меню и изненадата за гостите – топ изпълнителите Азис и Галена, всеки от които прибрал в джоба си по 10 бона.

Удостоените с покана, сред които още Светлана и Християн Гущерови, куп бизнесмени и техните дами, били впечатлени от избора на храна. Вечерта за присъстващите започнала със стартери, салатата била капрезе вариация –моцарела върху домат и печени пиперки, с патладжан, босилеково олио и маслинови брускети. Предястието – сьомка със сос от кокосово мляко и червено къри, ги грабнало с визия, а основното – телешко на су вид с кред от манатарки, гарнирано с пармезанова полента, с вкус.

Десертът, очаквано, била пищната сватбена торта, която отнела на майстор-сладкарите четири дни. Три дни били отделени и за грандиозния бял декор, оценен между 70 и 80 хиляди лева. За да покажат своя стандарт, младоженците се отдали и на следястие, с което купонът продължил.

Азис се развихрил до такава степен, че пуснал език на личния коафьор на булката – Момчил Спасов. Пикантни фотоси, уловили част от гафа бързо бяха разпространени в мрежите.

Имало е и дъжд от евро банкноти, разкриват свидетели на партито, пише Галерия.

Карен се покри изцяло от интернет, премахвайки своя акаунт преди венчавката. Джизъса, от своя страна, напук показа, че се наслаждава на живота, отмаряйки на поредната екзотична почивка.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6124):
10.05.2024 Нели Атанасова: Животът някакси рязко спря за мен
10.05.2024 Веси танцува с Емрах на големия концерт на Тони Стораро?
10.05.2024 Ето трите финалистки в "Ергенът"
10.05.2024 Пари при пари отидоха в "Стани богат"
10.05.2024 Гущерова ляга под ножа заради диастаза
09.05.2024 Дълго ще се говори за тази сватба
Още новини от Любопитни новини:
Пари при пари отидоха в "Стани богат"
Зеленчуците, които в жегата могат да развият опасни бактерии и да...
Алекс Гърдева изненада шеф Ангелов с признание
Дълго ще се говори за тази сватба
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо показа любовта към родителите си със специален подарък


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).