ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Защо Фънки постоянно се подиграва на Лили Иванова?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 30.05.2021Коментари (2)30119
©
От няколко години Фънки, който журира в "Като две капки вода" по Нова телевизия, не пропуска издание, в което да не се държи подигравателно с Лили Иванова. При всяка имитация на участник в шоуто за имитации, фронтменът на група "Черно фередже" се изказва доста иронично и направо саркастично към естрадната икона.

Най-чепатият член на журито се оказа най-големият критик на Лили. Той сипе жлъчни коментари и обиди по адрес на певицата, а почитателите на звездата недоумяват с какво е предизвикала отношението му. Всъщност рокаджията никога не е харесвал естрадната певица и сам е признавал, че това влияе на оценката му за нейните имитации. Ковачев не е признавал от какво е породено отношението му към естрадната легенда, писа Уикенд.

"Групата, в която свиря – "Черно фередже", е единствената в България, на която другарката Лили Иванова е била подгряващ изпълнител. За съжаление, тази година няма да я поканим да ни подгрява, няма нужда. С Лили закачката ми е отдавна. Безкрайно съм искрен и това не винаги е било плюс за мен, но пък не ми пука", опитвал се е да я унизи музикалният продуцент. Примата на родната естрада участвала на обща сцена с "Черно фередже" през 2005 г. на промоцията на ракия. Преди групата да излезе на сцената, Лили изпяла 7-8 песни сама, а след това и 2-3 дуета с композитора Митко Щерев, с когото тогава били в перфектни отношения. След края на последното изпълнение на Лили конферансието на концерта представило "Черно фередже" като изненадата на вечерта. Това доста разгневило певицата, която останала разочарована, мислейки си, че тя е голямата звезда на концерта. До ушите на Фънки достигнал коментара на Лили, че за нея е обидно да подгрява подобни музиканти, които пеят мръсни песни с със силно нецензурен текст.

В деветте сезона на забавното предаване в образа на Лили са се превъплъщавали Рафи, Дара, Стефан Илчев, Къци Вапцаров, Жана Бергендорф, Луна, Джулия Бочева, Люси Дяковска, Славин Славчев, Милко Калайджиев и Софи Маринова. Всеки от тях е пял различна нейна песен, а голяма част от имитаторите на Лили са ставали голямата награда на сезона. Eдинствено Къци извади късмет да изпее "Стари мой приятелю" на естрадната легенда, докато стола на Фънки бе зает от Юлиян Константинов. Така кукленият актьор си спести унищожителните критики на фронтмена на "Черно фередже".

Година по-късно, в третия сезон Лили бе имитирана от Жана Бергендорф с песента "Осъдени души", а имитацията й бе една от най-сполучливите за целия сезон. "Приятно съм изненадан. Имаше го онова прочуто вибрато на другарката Иванова от което можеш да хванеш морска болест. Имаше я ръката, която може да извади очи. Много добро вникване в образа! Браво!", похвали я Фънки, не пропускайки да "клъвне" Лили.

За имитацията на Славин Славчев с песента й "Искам те" обаче не беше толкова щедър на суперлативи. "Иванова има един невероятен вътрешен заряд, който ти не го предаде. Няма да обсъждам гласовите ти данни, защото те са превъзходни. Трябва да си по-интересен, дай повече от себе си. Нищо, че Иванова стои като гюле. Тя има вътрешен заряд, който хваща хората и ги разбива", критикува го Фънки.

Изпълнението на "Ветре, клех те!" на Азис му допадна повече, отколкото това на Лили. "Няма да коментирам вокалното изпълнение, защото беше страхотно. Но аз не го оприличавам с Лили Иванова и това ми харесва. Ти го изпя много добре. Ти изпя тази песен по-хубаво от самата Лили Иванова", похвали краля на фолка Фънки. Рокаджията не хареса и "Без радио не мога" в изпълнение на младата актриса Джулия Бочева. "На мен ми липсваше онзи щастлив соц. Освен това по онова време тази женица Лили Иванова имаше много повече енергия. Вие леко се влачехте по сцената, да ви кажа честно", скастри я музикантът.

Имитацията на фолк звездата Милко Калайджиев с "Ръцете ти" накара вечно критикуващият Фънки да стане на крака. "Най-после Иванова е развенчана! Евала, брат! Просто нямам думи! Браво, Милко! За мен цял живот тя ще си остане другарката Иванова. Браво, Милко, ръцете ти говореха толкова много, като на онази", със сарказам коментира изпълнението му Фънки.

Ковачев показа иронично отношение към звездата на естрадата и при изпълнението на"Камино" от Стефан Илчев. Изпълнението на вечния хит му донесе победа на финала. Той  успя да изправи и публиката, и журито на крака. След оспорвана битка младият бургазлия грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. След като затрупа със суперлативи младока, Фънки не пропусна да захапе Лили. "През цялото време докато Стефан пееше си мислех: "Абе, мама му стара, Иванова дали гледа шоуто? Аз, ако съм на нейно място, ще спра да пея за известно време. Момчето пее страховито. Леко уморена ми изглежда Иванова", изцепи се Фънки.

Миналата година Лили бе имитирана от Дара. Младата певица изпя "Танго", но музикантът отново не се сдържа. "Толкова беше вълнуващо да видя образа на онази жена. Така ме развълнува... Като чуя нейна песен и не знам... Дара не ми хареса. Нямаше го онова излъчване на другарката Иванова, което идва някъде от далечни времена, от 200, от 1000 години. Само като й видя онова движение като зомби, просто не знам", коментира Фънки. "Панаири", пресъздадена от чалга антиката Луна също не му допадна. "Вие бяхте по-разчупена от нея. Тя е много по-статична", скастри я музикалният продуцент.

В последния сезон имитацията на Лили донесе победа в "Капките" за Софи Маринова, но само на полуфинала. След брилянтното й изпълнение на "Скитница", продуцентът Маги Халваджиян не се сдържа и излезе на сцената, за да поздрави ромския славей. Фънки обаче отново иронизира Лили за възрастта й, сравнявайки я с безсмъртния главен герой на хитовия сериал "Шотладски боец". "Значи, с тоя костюм едно към едно е Дънкан Маклауд! Ще полудея! С шапката.. просто нямам думи! На места докато те слушах беше по-добра от Иванова. Във височините бе много убедителна", коментира изпълнението на Софи чепатият музикант. Софи се скара на Фънки за отношението му към естрадната звезда и заяви, че Лили е икона. "Икона, но явно в друга църква, не в моята", контрира я музикантът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И това тлъсто говедо,без капка талант,лансирано от още по-голямо говедо от него по разни измислени продукцийки,ще се подиграва точно наю Лили.Виж се в огледалото бе кретен,на човек не приличаш
Сподели какво ново....
на 30.05.2021 г.
0
 
 
Критика ОТ ло-е-на-топка.МИ-ЛА-РЕ-СОЛ.4 ри струни фронт мен.Голям капацитет.Разплетен дамаджан Ф...и.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: