Юлиан Вергов и Цветана Манева на премиерата на "Уроци по немски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 21.02.2024
2178
Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, "Уроци по немски“, имаше своята премиера на голям екран снощи. Лентата тръгва по кината този петък, 23 февруари. Освен екипът и актьорите от филма, сред гостите които уважиха премиерата бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков, певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев – Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров – Роги, доктор Ненков, фотографите Богданов и Мисирков, водещият Къци Вапцаров, бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и други.

Юлиан Вергов мина по червения килим с Цветана Манева, дъщеря си Алена и Явор Милушев. 

"За мен това е много специален момент и искам да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е изключително дълъг, но съм щастлив, че вече можем да споделим филма с публиката“, сподели развълнуваният Павел Г. Веснаков.

За филма:

Юлиан Вергов влиза в главната роля в "Уроци по немски“. Той играе Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където да започне на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той преосмисля живота си, в опит да обърне тази страница и да започне всичко отначало. Филмът ни запознава с един антигерой – характерът на Никола е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине. Освен Вергов, зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

"Уроци по немски“ е българо-немска копродукция (Movimento и Heimathefen Film & Media Jaeger Films) и e реализиран с подкрепата на Национален Филмов център и с медийната подкрепа на NOVA.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6185):
11.05.2024 Абсолютен потрес в "Съдебен спор"
11.05.2024 Генчо от "Игри на волята" изненада любимата си
11.05.2024 Обвиниха актьор в арогантност и егоизъм
11.05.2024 Тя го нарекла гадняр, той нея - млад дихател. Сега са щастливо семейство
11.05.2024 Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивчанка
11.05.2024 Скандал на "Евровизия" 2024
Още новини от Любопитни новини:
Абсолютен потрес в "Съдебен спор"
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Генчо от "Игри на волята" изненада любимата си
Два острова са само на 4,8 км един от друг, но в същото време ги ...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?
Тя го нарекла гадняр, той нея - млад дихател. Сега са щастливо се...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).